donderdag 21 juli 2011

Poe, poe!

Het is alweer een tijd geleden. We hebben de hele vorige week geen toegang gehad tot internet en deze week moesten we bijkomen van de reis. Afgelopen vrijdag zijn we per bus verhuisd van Duran naar Jeffrey's Bay. Een rit van ong 800 km of zo. Maar we gingen met het openbaar vervoer, dus dat was een hele belevenis.

We zaten van 5 uur 's avonds tot 10 uur 's ochtens in de bus. Elk uur moest de bus ergens stoppen en gingen de lichten voluit aan. Gauw een dekentje over de babys om te voorkomen dat ze wakker worden. Bijna elke stop moest er weer een van de chafeurs door de bus heen om te kijken of iedereen op de juiste stoel zat. Wij hadden juist een paar stoelen geruild zodat we naast onze kinderen konden zitten, dus dat zorgde natuurlijk voor verwarring alom. Halverwege moest er zelfs een vermiste passagier gezocht worden. De chaufeur heeft zijn ronde op zoek naar Poemza (ofzo) tevergeefs gemaakt. We hopen maar dat Poemza goed terecht is gekomen.

Zo'n busrit gaat je niet in de koude kleren zitten, dus het koste wat tijd eer dat we weer een beetje hersteld zijn. Ondertussen beginnen we onze draai te vinden en we zijn ons aan het orienteren op wat we hier in Jeffrey's Bay gaan doen. Daarnaast hebben we meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze surf vaardigheden bij te werken. De lokatie waar we zitten is erg goed. Ieder gezin heeft haar eigen appartementje, lekker.
Het andere zuid-afrika team zit hier ook in Jeffrey's Bay. We hebben afgelopen zondag dan ook meteen samen een braai gehouden en weer wat bij gekletst.

We hopen gauw weer wat te laten horen over het werk wat we hier de komende drie weken gaan doen.
Groeten Jesse

Braai en potje Perudo met het andere outreach team

Het lijkt makkelijker dan het is

1 opmerking:

  1. Hi Everybody,

    Great to hear from you again and wauw, surfing. That is really cool. You're half way already, time flies. Keep up doing the good work!! And enjoy the time together with the other team and the pastoral visit of Ada en Maarten.
    Blessings!!

    Joke

    BeantwoordenVerwijderen