zondag 3 juli 2011

Nu gaat het echt beginnen

Na een weekje wennen aan het land de cultuur en vooral de nieuwe huisdiertjes hebben wij het er goed naar ons zin. Wij hebben zonnig weer zodat al onze handwasjes weer snel drogen. Ook onze kinderen hebben het goed naar hun zin, ze vinden het geweldig om met de zwarte kinderen te spelen. Zelf had ik een heel ander beeld van Afrika. Ik ben er verbaasd over dat armoede en rijkdom zo dicht bij elkaar kunnen bestaan en de rijke mensen geen oog hebben voor de nood om hun heen.

 Afgelopen woensdag mochten wij als groep bidden voor ieder kind van de holidayclub, het was een geweldige ervaring sommige kinderen werden door God aangeraakt. Ook voor ons was het bijzonder omdat je vaak denkt van wat kan ik voor die kinderen doen, op deze manier konden wij toch een stukje van Gods liefde laten zien. Ik kon meteen merken dat de sfeer tussen de kinderen gemoedelijker was dan de eerste dagen.

Suzanne heeft vandaag iets mogen vertellen in de kerk van Ad en Karin Scheurwater over wat wij hier aan het doen zijn. De mensen hier vinden het heel bijzonder dat wij als gezinnen in de zending zijn.
Aankomende week zullen wij de holidayclub  gaan leiden, Anton en Margriet hebben er hard voor gewerkt om alles geregeld te krijgen. Van maandag t/m vrijdag hebben wij een druk programma, het is erg leuk om de tieners iets te vertellen over God en hoe waardevol dat zij zijn. Ook het stukje liefde dat wij ze kunnen geven deze week is erg belangrijk. Ik wil bij deze ook vragen op jullie deze week willen bidden voor de holidayclub. Dat de organisatie soepel zal verlopen en wij meer aandacht hebben voor de tieners en dat wij een doorgeefluik mogen zijn van wat God voor deze tieners heeft.
Bedankt voor jullie belangstelling

Groeten
Sabine

Bidden met de kinderen

Onze kinderen spelen lekker met de locals

3 opmerkingen:

  1. Lieve Sabine en andere zaaiende,
    Hartelijk dank voor je bericht. We keken er al even naar uit. Begrijpelijk dat jullie nog wat anders hebben te doen en gelukkig dat jullie al aardig gewend zijn. Spannend om komende week zelfstandig aan de gang te gaan. We bidden jullie kracht van "BOVEN" toe en dat door jullie inzet Gods koninkrijk mag worden uitgebreid.Groetjes ma en pa De Kok

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sabine en Anton,
    Wat is het leuk om te lezen hoe 't met jullie gaat en wat je daar nu doet. Veel succes deze week en natuurlijk de zegen van onze hemelse Vader gewenst. Gaaf om te lezen dat God jullie gebeden zegent!!
    Hoe is het met Daan, heeft ie 't ook naaar z'n zin? groetjes van Ella Vervoorn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Sabine, Anton en anderen,

    mooi om op deze manier mee te mogen leven met jullie werk voor het Koninkrijk.
    Gods Zegen toegewenst.

    Groeten Arno, Wilma, Gerlof en Anna Kanselaar

    BeantwoordenVerwijderen